Ova politika privatnosti (dalje u tekstu: Politika privatnosti) sadrži informacije o prikupljanju, korištenju i dijeljenju Vaših osobnih podataka kada posjetite i/ili izvršite kupnju i/ili napravite korisnički profil na https://facefitnessbymia.com/ (u daljnjem tekstu: Web stranica).

Molimo da pročitate Politiku privatnosti prije nego što krenete koristiti Web stranicu.

Uvod

Njega lica obrt za usluge i trgovinu u vlasništvu Madri Gašpar, OIB: 48083554955 sa sjedištem u Klisu, Mezanovci 55d, MBO: 98468731 (u daljnjem tekstu: Društvo) obvezuje se zaštititi Vašu privatnost kroz ovu Politiku privatnosti.

Većina aktivnosti dostupna je bez da nam date bilo koji od vaših osobnih podataka, ali prilikom pristupa Web stranici, Društvo će saznati određene informacije/podatke o vama (navedene u nastavku), tijekom vašeg posjeta Web stranici. Ova Pravila privatnosti primjenjuju se na podatke koje prikupljamo na ili putem web-mjesta, putem e-pošte ili drugim putem.

Ova Politika privatnosti regulira pristup i korištenje Web stranice, uključujući bilo koji sadržaj, funkcionalnost i usluge koje se nude na ili putem Web stranice, bilo kao gost ili kao registrirani korisnik. Korištenjem Web stranice pristajete na prikupljanje i korištenje informacija/podataka u skladu s ovom Politikom privatnosti.

Kategorije podataka koje prikupljamo o Vama i svrha prikupljanja

 Postoji nekoliko svrha kada od vas tražimo da nam dostavite neke osobne podatke kako slijedi:

 1. Kada pristupite Web stranici, Društvo može prikupiti određene podatke o vama tijekom vašeg posjeta, kao što su: informacije o Vašem uređaju, radnjama pregledavanja i obrascima, informacije o Vašoj lokaciji, Vašem obrascu prometa putem naše web stranice i bilo kakve interakcije između Vašeg računala i naše Web mjesto. Također ćemo prikupljati podatke o Vašoj internetskoj vezi, Vašoj IP adresi, Vašem operativnom sustavu i vrsti Vašeg preglednika, sve u marketinške svrhe (da bismo Vam dali ponude i/ili promocije) i poboljšali korisničko iskustvo. Te podatke koristimo za praćenje Vaših preferencija i kako bismo vas informirali o proizvodima i uslugama. Svojim opcijama možete upravljati kako je opisano u našoj Politici kolačića.
 2. Kada postanete korisnik putem Web stranice i kupite neku od naših usluga,Društvo može prikupljati određene podatke o vama prilikom ispunjavanja obrazaca na web stranici kao što su: ime i prezime, država/regija, adresa i kućni broj, grad, poštanski broj, e-mail adresa, broj kreditne kartice, datum isteka u svrhu ispunjavanja ugovora, pružanja naših usluga i poboljšanja korisničkog iskustva.
 3. Kada kreirate korisnički račun putem Web stranice, Društvo može prikupljati određene podatke o vama kao što su: ime i prezime, država/regija, ulica i kućni broj, mjesto/grad, poštanski broj, adresa e-pošte u svrhu izvršenja ugovora, isporuke naših usluga i poboljšanje korisničkog iskustva.

Gdje pohranjujemo Vaše podatke?

Vaši osobni podaci pohranjuju se pri pružatelju usluga pohrane podataka sa serverima unutar prostora Europske unije, Contabo GmbH sa sjedištem u Njemačkoj te ovdje možete pronaći više informacije o njihovoj politici privatnosti.

Koliko dugo pohranjujemo Vaše podatke?

Podaci prikupljeni u marketinške svrhe pohranjuju se do opoziva dane suglasnosti. Podaci prikupljeni u svrhu sklapanja ugovora o kupnji usluga i pružanja naših usluga pohranjuju se za vrijeme trajanja svakog ugovora o kupnji usluge. Međutim, naša je zakonska obveza pohranjivati ​​neke podatke dulje, pa ćemo takve podatke čuvati u skladu sa zakonskim odredbama, ali ne dulje od zakonom propisanog roka.

Podaci prikupljeni u svrhu kreiranja korisničkog računa pohranjuju se za vrijeme trajanja svakog ugovora o kupnji usluge i/ili dok se korisnički račun ne deaktivira i/ili korisnički račun ne bude aktivan dulje od šest mjeseci, prema našim Uvjetima korištenja.

Uporaba kolačića i piksela

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koji mogu uključivati ​​anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s Web stranice i pohranjuju na tvrdom disku Vašeg računala.

Ova Web stranica koristi kolačiće i zapisnike poslužitelja za prikupljanje informacija o tome kako se naša Stranica koristi. Podaci prikupljeni putem kolačića i zapisnika poslužitelja mogu uključivati: datum i vrijeme posjeta, pregledane stranice, vrijeme provedeno na našoj Web stranici i Web stranice posjećene neposredno prije i neposredno nakon naše, kao i Vašu IP adresu.

Društvo može koristiti tehnološke ekvivalente kolačića – piksele društvenih medija. Ovi pikseli omogućuju web stranicama društvenih medija da prate posjetitelje vanjskih web stranica kako bi prilagodili reklamne poruke koje korisnici vide dok koriste web stranicu društvenih medija. Društvo zadržava pravo korištenja ovih piksela u skladu s pravilima o privatnosti različitih web stranica društvenih medija dostupnih ovdje: Youtube,  Facebook,  Instagram.

Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Web stranice.

Ako želite saznati više o kolačićima ili kako ih koristiti, deaktivirati ili izbrisati, posjetite https://www.aboutcookies.org za detaljne smjernice.

Uporaba kolačića i piksela od trećih strana

Nekim sadržajem ili određenim aplikacijama, uključujući oglase, na Web stranici upravljaju treće strane, uključujući oglašivače, pružatelje sadržaja i aplikacija. Te treće strane mogu koristiti kolačiće samostalno ili u kombiniranim tehnologijama praćenja kako bi prikupile podatke o vama kada koristite našu Web stranicu.  O takvoj upotrebi kolačića i/ili piksela od treće strane obavijestit ćemo Vas u našim Pravilima o kolačićima, a za takvu upotrebu potreban je vaš izričiti pristanak.

Podaci koje prikupljaju mogu biti povezani i/ili uključivati vaše osobne podatke o vašim internetskim radnjama tijekom vremena i na različitim web stranicama i drugim internetskim uslugama. Te podatke mogu koristiti kako bi vam pružili promociju na temelju interesa ili drugi sličan sadržaj.

Nismo odgovorni za te tehnologije praćenja trećih strana niti za njihovu primjenu.

Informacije o e-pošti, pravila e-pošte i newslettera

 Ako nas odlučite kontaktirati putem e-pošte, držimo u privatnosti sadržaj poruka e-pošte i Vašu adresu e-pošte. Ista zaštita osigurana je i za elektroničke komunikacije koje koristimo u održavanju primljenih informacija. To vrijedi i kada se registrirate za našu Web stranicu putem bilo kojeg od naših obrazaca koristeći Vašu adresu e-pošte ili obavite kupnju na ovoj web stranici.

 Vašu adresu e-pošte ni na koji način ne činimo dostupnom trećim stranama, osim kako je dopušteno u Otkrivanju Vaših podataka.

Ako pristanete na to, primit ćete naš besplatni newsletter e-poštom. Ako odlučite više ne primati newsletter, možete se odjaviti u bilo kojem trenutku klikom na vezu „unsubscribe“/”odjava” na dnu bilo kojeg newslettera. Ako postoji bilo kakav problem s, možete poslati e-poštu na facefitnessbymia@gmail.com.

Otkrivanje Vaših podataka

U nekim slučajevima možemo otkriti Vaše osobne podatke u svrhu izvršenja ugovora, kada imamo legitiman interes ili kada smo zakonski obvezni to učiniti:

 • našim podružnicama, članovima i pružateljima usluga isključivo u svrhu pružanja usluga;
 • odvjetniku ili agenciji za naplatu, kada je to potrebno za upravljanje našim uvjetima pružanja usluge ili bilo kojim drugim ugovorom između Vas i Društva;
 • bilo kojem sljedniku u slučaju spajanja, prodaje, restrukturiranja, reorganizacije, raspuštanja ili druge prodaje ili prijenosa nekih ili svih tvrdnji i/ili poslovanja Društva;
 • sudu ili drugom državnom subjektu, kada smo to zakonski prisiljeni učiniti.

Dijeljenje podataka s trećim stranama

 Za plaćanje naših usluga prilikom sklapanja ugovora koristimo Corvus Pay, platnu instituciju koju licencira Hrvatska narodna banka, koja nudi uslugu iniciranja plaćanja, a ovdje možete pristupiti njihovoj politici privatnosti i uvjetima pružanja usluge.

Za slanje našeg newslettera koristimo usluge Mailer Lite u upravljanju našim popisom pretplatnika marketinga putem e-pošte i za slanje e-pošte našim pretplatnicima. Mailer Lite može prikupljati i obrađivati Vaše podatke koristeći standardne tehnologije industrije kako bi poboljšao naš newsletter. Kako biste saznali više o njihovim pravilima o privatnosti i uvjetima pružanja usluge , posjetite https://www.mailerlite.com.

Za lakšu komunikaciju koristimo:

 • platformu Zoom Video Communications, njihovim uvjetima pružanja usluge možete pristupiti ovdje, a njihovim pravilima o privatnosti  
 • platformu Google Meet i ovdje možete pristupiti njihovim pravilima o privatnosti i uvjetima pružanja usluge.

Web stranica također koristi Google Analytics, uslugu koju Google nudi za analizu upotrebe web stranice za mjerenje i poboljšanje performansi. Google upotrebljava prikupljene podatke za praćenje upotrebe web-lokacije, ali i upotrebljava prikupljene podatke za prilagodbu oglasa za vlastitu oglasnu mrežu. Više informacija možete potražiti u Googleovim pravilima o privatnosti i saznati više ovdje.

Kada upotrebljavate Google Analytics, Mailer Lite,  Zoom Video Communications  platformu i/ili platformu Google Meet, postoji mogućnost da će se vaši osobni podaci prenijeti u treće zemlje (na primjer Sjedinjene Američke Države) koje ne pružaju istu razinu zaštite i ne postoji odluka o adekvatnosti pa imate mogućnost izričitog pristanka ili povlačenja pristanka na takav prijenos kako je objašnjeno u nastavku. Međutim, u tom slučaju možda nećete moći koristiti cijeli sadržaj naše Web stranice u odnosu na dio koji koristi takvog pružatelja usluga treće strane Imate pravo odabrati želite li da se Google Analytics koristi prilikom korištenja web-lokacije tako da ga regulirate i izričito date ili povučete pristanak na: Settings-3rd Party Cookies-Enabled/Disabled.

 Imate pravo odabrati dajete li svoj pristanak za prijenos Vaših osobnih podataka u treće zemlje (na primjer Sjedinjene Američke Države) koje ne pružaju istu razinu zaštite i ne postoji odluka o primjerenosti u vezi s korištenjem platforme Zoom Video Communications, Mailer Lite i/ili platforme Google Meet izričitim davanjem ili povlačenjem privole na: Settings-Data Transfer-I agree / I do not agree.

 Sigurnost Vaših osobnih podataka

 Provodimo fizičke, tehničke i administrativne mjere kako bismo zaštitili Vaše osobne podatke kao što su:

 • redovito ažuriranje naše sigurnosne tehnologije;
 • primjena tehnologije najviših sigurnosnih standarda;
 • lozinke na više razina;
 • suradnja s partnerima usklađenima s GDPR-om;
 • omogućavanje pristupa osobnim podacima samo ovlaštenim osobama;
 • stalna edukacija o GDPR pitanjima.

 Koristimo standardne sigurnosne protokole i suradnju s pouzdanim dobavljačima trećih strana kako bismo osigurali sigurnost podataka koje nam dajete i automatski prikupljenih podataka.

Neke od informacija koje možete unijeti na našoj Web stranici mogu se sigurno prenijeti putem sigurnog medija poznatog kao Secure Sockets Layer ili SSL. Podaci o kreditnoj kartici i druge delikatne informacije nikada se ne prenose putem e-pošte.

Opća prava na zaštitu osobnih podataka

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 06. travnja 2016. (u daljnjem tekstu: GDPR) imate određena prava, a u nastavku možete pronaći popis prava kao i primjenjive članke:

 1. Pravo na pristup (GDPR članak 15.).
 2. Pravo na ispravak (GDPR članak 16.).
 3. Pravo na brisanje ili pravo na zaborav uz dodatne odredbe, među ostalim ako su osobni podaci objavljeni (GDPR članak 17.).
 4. Pravo na ograničenje obrade (GDPR članak 18.).
 5. Pravo na obaviještenost (GDPR članak 19.).
 6. Pravo na prenosivost podataka (GDPR članak 20.).
 7. Pravo na prigovor (GDPR članak 21.).
 8. Pravo da se na njega ne primjenjuje odluka koja se temelji isključivo na automatiziranoj obradi, uključujući profiliranje, koja proizvodi pravne učinke koji se na njega odnose ili na sličan način znatno utječe na njega (GDPR članak 22.).

Za više informacija i za izvršavanje vaših prava obratite nam se putem e-pošte: facefitnessbymia@gmail.com.

Imate pravo podnijeti pritužbu nadzornom tijelu koje je nadležno za pitanja vezana uz GDPR, a za područje Republike Hrvatske, nadzorno tijelo je Agencija za zaštitu osobnih podataka sa sjedištem u Zagrebu, Selska cesta 136, a više informacija možete posjetiti na njihovoj web stranici ovdje.

Izmjene Politike privatnosti

 Ova Politika privatnosti stupa na snagu kada se objave na Web stranici i ostat će na snazi u odnosu na sve promjene u budućnosti koje će biti na snazi nakon objavljivanja na Web stranici. Društvo zadržava pravo ažuriranja i/ili promjene Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku i trebali biste povremeno provjeravati ovu Politiku privatnosti. Nastavak korištenja Web stranice nakon što objavimo bilo kakve izmjene na Web stranici predstavljat će Vaš pristanak na promijenjenu Politiku privatnosti.

 

PRIVACY POLICY

This Privacy Policy (hereinafter: Privacy Policy) contains information on how your personal information is collected, used, and shared when you visit and/or make a purchase and/or make a user profile at www.faceworkoutbymia.com (hereinafter: the Website).

Please read the Privacy Policy before you start using the Website.

Introduction

Njega lica obrt za usluge i trgovinu owned by Madri Gašpar, OIB: 48083554955 with its seat registered in Klis, Mezanovci 55d, MBO: 98468731 (hereinafter: the Company) is committed to protecting your privacy through this Privacy Policy.

Most activities are available without providing us with any of your personal information but when accessing the Website, the Company will learn certain information/data about you (listed below), during your visit to the Website. This Privacy Policy applies to information we collect on or through the Website, in email or other.

This Privacy Policy regulates access and use of the Website including any content, functionality, and services offered on or through the Website whether as a guest or a registered user. By using the Website, you agree to the collection and use of information/data in accordance with this Policy.

Categories of data we collect about you and purpose for collecting

There are several purposes when you are required to provide us with some personal data as follows:

 1. When you access the Website, the Company may collect certain information about you during your visit such as: information about your device, browsing actions, and patterns, information about your location, your traffic pattern through our Website, and any interactions between your computer and our Website. We will also collect data about your Internet connection, your IP address, your operating system, and the type of your browser all for marketing purposes (to give you offers and/or promotions) and to improve user experience. We use this information to track your preferences and to keep you informed about the products and services. You can manage your options as described within our Cookie policy.
 2. When you become a consumer via the Website and purchase one of our services the Company may collect certain data about you when filling out the forms on the Website such as: name and surname, country/region, street address and house number, town/city, postcode, email address, credit card number, expiry date for the purpose of fulfilling contracts, delivering our services and improving the user experience.
 3. When you create a user account via the Website the Company may collect certain data about you such as: name and surname, country/region, street address and house number town/city, postcode, email address for the purpose of execution of the contract, delivery of our services and improving the user experience.

 Where do we store your data?

Your personal data is stored by the data storage service provider with servers within the European Union, Contabo GmbH based in Germany, and here you can find more information about their privacy policy.

 How long do we store your data?

Data collected for marketing purposes will be stored until the revocation of the given consent.

Data collected for the purpose of concluding service purchase agreements and delivery of our services will be stored for the duration of each service purchase agreement. However, it is our legal obligation to store some data longer, so we will store such data in accordance with legal provisions and no longer than the legally prescribed period.

Data collected for the purpose of user account creating will be stored for the duration of each service purchase agreement and/or until the user account is deactivated and/or the user account is inactive for more than six months, according to our Terms of use.

Use of Cookies and Pixels

Cookies are files with a small amount of data, which may include an anonymous unique identifier. Cookies are sent to your browser from the Website and are stored on your computer’s hard drive.

This Website uses cookies and server logs to collect information on how our Site is used. Information collected through cookies and server logs may include: date and time of visits, pages viewed, time spent at our Website, and the websites visited just before and just after ours, as well as your IP address.

The Company may use technological equivalents of cookies – social media pixels. These pixels allow social media websites to track visitors to outside websites in order to adapt advertising messages users see while using that social media website. The Company reserves the right to use these pixels in accordance with the privacy policies of the various social media websites available here: Youtube,  Facebook,  Instagram.

You can instruct your browser to refuse all cookies or to indicate when a cookie is being sent. However, if you do not accept cookies, you may not be able to use some portions of our Website.

If you would like to learn more about cookies, or how to use, deactivate or delete them, please visit https://www.aboutcookies.org for detailed guidance.

Third-Party Use of Cookies and Pixels

Some content or certain applications, including advertisements on the Website, are governed by third parties, including advertisers, content and application providers. These third parties may use cookies alone or in combination tracking technologies to collect information about you when you use our Website. You will be notified of such use of cookies and/or pixels by a third party in our Cookie Policy, and your explicit consent is required for such use.

The information they collect may be related to and/or include your personal information about your online actions over time and across different websites and other online services. They may use this information to provide you with the interest-based promotion or other similar content.

We are not responsible for these third parties tracking technologies or how they may be applied.

Email Information, email policies and newsletters

If you choose to contact us via email, we keep private the content of email messages and your email address. The same protection is provided for electronic communications that we use in the maintenance of the information received. This also applies when you register for our Website through any of our forms using your email address or make a purchase on this Website.

We do not make available in any way your email address to any third parties except as permitted in Disclosure of Your Information.

You will receive our free email newsletter if you agree to it. If you decide not to receive the newsletter anymore, you can unsubscribe at any time by clicking the “unsubscribe” link at the bottom of any newsletter. If there is any problem, you can send an email to  facefitnessbymia@gmail.com

Disclosure of Your Information

In some cases, we may disclose your personal information for the purpose of execution of the contract, when we have a legitimate interest or when are legally obliged to do so:

 • to our subsidiaries, members, and service providers solely for the purpose of providing services to you;
 • to a lawyer or collection agency, when necessary to administer our terms of service or any other agreement between you and the Company;
 • to any successor in case of a merger, divestiture, restructuring, reorganization, dissolution, or other sale or transfer of some or all of the Company’s asserts and/or business;
 • to a court or other governmental entity, when we are legally compelled to do so.

Sharing data with third parties

For payment of our services when concluding a contract, we use Corvus Pay, a payment institution licensed by the Croatian National Bank, which offers payment initiation service and here you can access their privacy policy and terms of service.

For sending our newsletter we use the services of Mailer Lite in managing our email marketing subscriber list and to send emails to our subscribers. Mailer Lite might collect and process your data using industry-standard technologies to help improve our newsletter. In order to learn more about their privacy policy and terms of service visit https://www.mailerlite.com.

For easier communication we use:

 • platform Zoom Video Communications and you can access their terms of service and their privacy policy here 
 • platform Google Meet and here you can access their privacy policy and terms of service.

The Website also uses Google Analytics, a service that Google offers to analyze the use of the Website to measure and improve performance. Google uses the information collected to track the use of the Website but also uses the data collected to customize ads for its own ad network. For more information, you can check Google’s privacy policy and learn more here.

When using Google Analytics, Mailer Lite, Zoom Video Communications platform and/or Google Meet platform there is a possibility that your personal data will be transferred to third countries (for example the United States of America) that do not provide the same level of protection and there is no decision on adequacy so you have the possibility to explicitly consent or withdraw consent to such transfer as explained below. However, in that case, you may not be able to use the entire content of our Website in respect to the part using such 3rd party provider.

You have the right to choose whether you want Google Analytics to be used when using the Website by regulating it and explicitly giving or withdrawing consent on: Settings-3rd Party Cookies-Enabled/Disabled.

 You have the right to choose whether you give your consent on the transfer of your personal data to third countries (for example the United States of America) that do not provide the same level of protection and there is no decision on adequacy in regard to usage of Zoom Video Communications platform, Mailer Lite and/or Google Meet platform by explicitly giving or withdrawing consent on: Settings-Data Transfer-I agree / I do not agree.

 Security of Your Personal Information

We implement physical, technical and administrative measures in order to protect your personal data such as:

 • regular updating of our security technology;
 • implementing technology of highest security standards;
 • multi-level passwords;
 • cooperating with GDPR compliant partners;
 • providing access to personal data only to authorized persons;
 • constant education about GDPR issues.

We use standard security protocols and cooperation with reliable third-party vendors to ensure the security of the information you provide to us and the information collected automatically.

Some of the information you may enter on our Website may be transferred securely via a safe medium known as Secure Sockets Layer, or SSL. Credit Card details and other delicate information are never transferred via email.

General Data Protection Rights

According to General Data Protection Regulation 2016/679 of the European Parliament and of the Council of 06 April 2016 (hereinafter: GDPR) you have certain rights and below you can find list of the rights as well as the applicable articles of GDPR:

 1. Right of access (GDPR Article 15).
 2. Right to rectification (GDPR Article 16).
 3. Right to erasure or right to be forgotten with additional stipulations, among others if personal data has been made public (GDPR Article 17).
 4. Right to restriction of processing (GDPR Article 18).
 5. Right to be informed (GDPR Article 19).
 6. Right to data portability (GDPR Article 20).
 7. Right to object (GDPR Article 21).
 8. Right not to be subject to a decision based solely on automated processing, including profiling, which produces legal effects concerning him or her or similarly significantly affects him or her (GDPR Article 22).

For more information and for executing your rights, please contact us via e-mail: facefitnessbymia@gmail.com.

You have the right to make a complaint with a supervisory authority that has jurisdiction over issues related to the GDPR and for the territory of the Republic of Croatia, the supervisory authority is the Agency for Personal Data Protection, with its registered office in Zagreb, Selska cesta 136 and for more information, you can visit their website here.

Changes to This Privacy Policy

This Privacy Policy is effective when published on the Website and will remain in effect with respect to any changes in the future which will be in effect after posting on the Website. The Company reserves the right to update and/or change Privacy Policy at any time and you should check this Privacy Policy periodically. Continued use of the Website after we post any changes to the Privacy Policy on this page will constitute your consent to the changed Privacy Policy.