Općenito

Njega lica obrt za usluge i trgovinu u vlasništvu Madri Gašpar, sa sjedištem u Klisu, Mezanovci 55d (u daljnjem tekstu: FaceFitnessbyMia  ili Društvo ili Mi) u vlasništvu je i upravlja ovom web stranicom (u daljnjem tekstu:  Stranica  ili Web stranica) na kojoj predstavljamo i nudimo programe vježbi lica kako je opisano na web stranici (u daljnjem tekstu: Usluge i/ili Proizvodi).

Pažljivo pročitajte ove Opće uvjete poslovanja (u daljnjem tekstu: Uvjeti) i povremeno provjerite Uvjete koji su na snazi, posebno prije naručivanja bilo koje Usluge ili Proizvoda. Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta i na vas će se primjenjivati Uvjeti koji su na snazi u trenutku kada koristite ovu stranicu i/ili naručite Usluge ili Proizvode.

Nastavljajući koristiti Web stranicu, registrirajući se kao pretplatnik ili naručivanjem, primanjem, kupnjom ili korištenjem bilo koje usluge ili proizvoda putem Web stranice prihvaćate ove Uvjete koji uključuju odricanja i ograničenja odgovornosti, kao obvezujući ugovor između vas i FaceFitnessbyMia. Ako se ne slažete s bilo kojom odredbom Uvjeta, prestanite koristiti Web stranicu i otkažite svoj pretplatnički račun kako je navedeno na Web stranici.

Informacije u Uvjetima i detalji sadržani na ovoj Web stranici ne predstavljaju obvezu plaćanja u vezi s bilo kojom Uslugama ili Proizvodima sve dok FaceFitnessbyMia ne prihvati vašu pretplatu i kupnju.

U ugovorne svrhe ovime prihvaćate elektronička sredstva komunikacije i slažete se da sva komunikacija koje pružamo, šaljemo elektroničkim putem  i  udovoljava svim zakonskim obvezama.

Sve obavijesti smatrat će se zaprimljenima odmah nakon slanja.

U slučaju da imate upit ili pritužbu u vezi s ovim Uvjetima i/ili bilo kojom Uslugom i/ili Proizvodima, pošaljite ih na facefitnessbymia@gmail.com

Ovi Uvjeti i Predugovorna obavijest, zajedno s Politikom privatnosti, čine cijeli ugovor između FaceFitnessbyMia i vas te zamjenjuju i zamjenjuju sve prethodne sporazume i dogovore u vezi s istim.

Opća odricanja od odgovornosti

Pružamo Usluge i Proizvode kako su dostupni i oni nisu prilagodljivi Vašim specifičnim potrebama.

Izričito se odričemo svih jamstava bilo koje vrste. Bez ograničavanja prethodnog, ne dajemo izjave ili jamstva da su/će Usluge i /ili Proizvodi:

 • posebno su prikladni ili sigurni za bilo kojeg korisnika;
 • zadovoljiti specifične osobne potrebe ili izravno uzrokovati bilo kakav određeni rezultat u vašem tijelu;
 • dopušteni sukladno propisima na Vašem području;
 • bit neprekinut ili bez pogrešaka;

FaceFitnessbyMia nije odgovoran za gubitak podataka, informacija, slika, programa, značajki, softvera, komunikacijskih alata, medija, koji mogu biti uzrokovani Vašim računalnim hardverom, softverom ili komunikacijskim vezama i alatima ili uređajima.

Ako kao korisnik dopustite da Usluge i/ili Proizvode koristi treća strana, ovi će se Uvjeti primjenjivati na tu treću stranu i vi ste odgovorni:

 • za informiranje takve strane o svim odredbama, uvjetima, odricanjima od odgovornosti i upozorenjima u skladu s Uvjetima;
 • osigurati da je treća osoba upoznata i pristaje na Uvjete;
 • za svako kršenje bilo koje odredbe, uvjeta, odricanja i upozorenja u Uvjetima.

FaceFitnessbyMia može prenijeti sva ili dio svojih prava i obveza iz Ugovora trećoj strani, ali to neće utjecati na Vaša prava ili obveze FaceFitnessbyMia prema Vama kao korisniku prema ovim Uvjetima.

Medicinska izjava o odricanju odgovornosti

PRIJE POČETKA KORIŠTENJA FACEFITNESSBYMIA ILI BILO KOJE DRUGE VJEŽBE ILI NARUČIVANJA BILO KOJEG OD PONUĐENIH PROIZVODA ILI PROGRAMA, OBRATITE SE SVOM LIJEČNIKU ILI DRUGOM ZDRAVSTVENOM DJELATNIKU, POSEBNO U SLUČAJU OSOBNIH ILI POVIJESTI RAZLIČITIH STANJA U VAŠOJ OBITELJI KOJA BI SE MOGLA POGORŠATI PROMJENOM TJELESNE AKTIVNOSTI. NEMOJTE KORISTITI FACEFITNESSBYMIA USLUGE AKO VAM SE SAVJETUJE DA IH NE KORISTITE ILI POSTOJI RAZLOG ZA VJEROVANJE DA BISTE SE TREBALI SUZDRŽATI OD KORIŠTENJA NAŠIH USLUGA.

NAŠE USLUGE KORISTIT ĆETE NA VLASTITU ODGOVORNOST JER SU NAMIJENJENE SAMO U INFORMATIVNE SVRHE. NIŠTA NAVEDENO ILI OBJAVLJENO NA STRANICI ILI DOSTUPNO PUTEM BILO KOJE USLUGE NIJE NAMIJENJENO I NE SMIJE SE SMATRATI PRAKSOM MEDICINSKE, STRUČNE ILI SAVJETODAVNE SKRBI, DIJAGNOZE, TERAPIJE ILI LIJEČENJA. U TU SVRHU, PRAKSA MEDICINE I SAVJETOVANJA UKLJUČUJE, BEZ OGRANIČENJA, PSIHIJATRIJU, PSIHOLOGIJU, PSIHOTERAPIJU ILI PRUŽANJE ZDRAVSTVENE ILI NUTRICIONISTIČKE SKRBI, LIJEČENJE, UPUTE, DIJAGNOZU, PROGNOZU ILI SAVJET. AKO IMATE BILO KAKVIH NEDOUMICA ILI PITANJA O SVOM ZDRAVLJU, UVIJEK SE TREBATE POSAVJETOVATI S LIJEČNIKOM ILI DRUGIM ZDRAVSTVENIM DJELATNIKOM. NIKADA NEMOJTE ZANEMARITI MEDICINSKE ILI ZDRAVSTVENE SAVJETE ZDRAVSTVENOG DJELATNIKA.

STRANICA ĆE BITI PODVRGNUTA STALNIM PROMJENAMA SADRŽAJA I NE DAJEMO NIKAKVO JAMSTVO, KAKO U VEZI S UTJECAJEM NA VAŠE ZDRAVLJE, TAKO I NA TOČNOST INFORMACIJA.

Dostupnost proizvoda i usluga

Sve usluge i proizvodi koji se nude putem naše Web stranice ovise o dostupnosti. Ako se bilo koja usluga i/ili Proizvodi više ne nude putem naše Web stranice, zadržavamo pravo obavijestiti vas o zamjenskim stavkama jednake kvalitete i vrijednosti koje možete, ali niste obvezni naručiti.

 Pretplata

Vi i bilo koja druga osoba koja će uz Vas koristiti Web stranicom, kao korisnik, posjetitelj, kupac, i kupujući, primajući i plaćajući usluge i proizvode koji se nude, prezentiraju ili na koje se poziva putem naše web stranice, mora  biti poslovno sposobna i starija od 18 (osamnaest godina) za djelovanje i ugovaranje, a posebno, izvršiti transakcije dostupne putem naše stranice.

Ako osoba nema ili joj je oduzeta poslovna  sposobnost i/ili je mlađa od 18 godina, njezini roditelji ili skrbnici odgovorni su za narudžbu, isporuku ili kupnju i plaćanje.

Usluge i proizvodi FaceFitnessbyMia isključivo su za osobnu upotrebu kako je navedeno u ovim Uvjetima i Stranici. Ako se želite raspitati o mogućoj komercijalnoj uporabi, obratite nam se na: facefitnessbymia@gmail.com.

Korisnici Stranice ne mogu koristiti nikakve informacije iz Usluge za kontaktiranje, oglašavanje, traženje ili prodaju bilo kojem drugom korisniku bez prethodnog izričitog pisanog pristanka Društva.

Izrada korisničkog računa

Prije slanja narudžbe ili zahtjeva za bilo koju Uslugu ili Proizvod morate izraditi korisnički račun i postati pretplatnik te se primjenjuju sljedeći uvjeti:

 • Svi osobni podaci/podaci koje navedete čuvat će se i obrađivati u skladu s našom Politikom privatnosti;
 • Računi se mogu stvoriti samo u ime pojedinačne osobe, a pojedinac može imati samo jedan aktivni račun u bilo kojem trenutku;
 • Svoj račun možete ažurirati ili otkazati u bilo kojem trenutku u skladu s primjenjivim uvjetima;
 • Sve informacije koje navedete moraju biti istinite i točne;
 • Morate obavijestiti FaceFitnessbyMia o svim promjenama vaših osobnih podataka ili pruženih podataka o načinu plaćanja;
 • Morate obavijestiti FaceFitnessbyMia ako imate razloga vjerovati da je vašem računu pristupljeno bez odobrenja ili ako je došlo do kršenja sigurnosti u vezi s vašim računom.

Prihvaćanje Vaše pretplate poslat ćemo na adresu e-pošte navedenu u vašoj pretplati.

Ne prihvaćamo djelomične povrate. Vaša pretplata počinje kada dovršite postupak prijave, a otkazivanja mogu stupiti na snagu počevši od kraja trenutnog razdoblja naplate.

Ne smijete dopustiti drugima da koriste Vaš račun i odgovorni ste za bilo koju aktivnost koja se odvija u svezi s Vašim računom, uključujući bilo koju aktivnost neovlaštenih korisnika. Stoga, molimo vas da čuvate povjerljivost svoje lozinke i odjavite se sa svog računa nakon korištenja Usluge.

FaceFitnessbyMia je ovlašten poduzeti sve dostupne pravne radnje kao odgovor na nezakonitu i / ili neovlaštenu upotrebu bilo kojeg računa i / ili Web stranice i / ili Usluge.

Ukidanje korisničkog računa

Imate mogućnost ukinuti svoj račun u bilo kojem trenutku, a FaceFitnessbyMia zadržava pravo, ali nema obvezu izbrisati vaš korisnički račun ako je neaktivan u razdoblju od šest (6) mjeseci ili duže.

FaceFitnessbyMia može obustaviti, onemogućiti ili izbrisati Vaš račun (ili bilo koji njegov dio) ili blokirati ili ukloniti bilo koji sadržaj koji ste poslali ako ste prekršili bilo koju odredbu Ugovora ili bilo koju primjenjivu zakonsku odredbu ili da vaše radnje mogu naštetiti ugledu FaceFitnessbyMia. U tom slučaju nećete biti u mogućnosti ponovno se registrirati za Uslugu, a FaceFitnessbyMia može blokirati vašu adresu e-pošte i adresu internetskog protokola kako biste spriječili daljnju registraciju.

Nakon što je vaša pretplata prekinuta iz bilo kojeg razloga, takav raskid nema učinka za uvjete Ugovora i nastavlja se u punoj snazi i učinku, osim svih uvjeta koji po svojoj prirodi istječu. Uzimajući to u obzir, prestankom pretplate će sve licence koje je FaceFitnessbyMia dodijelio korisniku, kupcu ili kupcu prestati. Sadržaj koji ste poslali možda više neće biti dostupan, a FaceFitnessbyMia neće biti odgovoran za gubitak takvog sadržaja.

Vaše izjave i jamstva

Kada koristite Site FaceFitnessbyMia u bilo koju svrhu navedenu ovdje, jamčite FaceFitnessbyMia da je Vaš liječnik izričito odobrio korištenje Usluge, a posebno to da:

 • nemate nikakvih srčanih problema ili da vam se ne savjetuje da prakticirate samo fizičke aktivnosti preporučene od strane liječnika;
 • nikada niste osjetili bol u prsima bez obzira na tjelesnu aktivnost ili ne;
 • ne patite od vrtoglavice; izgubljene ravnoteže i nikada niste izgubili svijest;
 • nemate zdravstveno stanje koje se može pogoršati obavljanjem tjelesne aktivnosti;
 • trenutno vam nisu propisani nikakvi lijekovi za krvni tlak ili srčanu bolest;
 • nemate povijest visokog krvnog tlaka, i nitko u vašoj užoj obitelji nema povijest visokog krvnog tlaka ili srčanih problema; i
 • niste svjesni bilo kojeg drugog razloga zbog kojeg ne biste trebali vježbati.

Plaćanje za FaceFitnessbyMia programe

Usluga je pretplatnička usluga koju obrađuje platforma za plaćanje CorvusPay.

Da biste kupili jednu ili više Usluga i/ili Proizvoda dostupnih na Web stranici, morate slijediti postupak naveden na Web stranici. Nakon narudžbe primit ćete potvrdu e-pošte o svojoj narudžbi, uključujući potvrdu sklopljenog ugovora, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Sva otkazivanja stupaju na snagu na kraju trenutačnog razdoblja naplate, što znači da nema djelomičnih povrata novca.

Sve cijene Usluga bit će s vremena na vrijeme navedene na web-mjestu i bit će navedene s PDV-om (ako je primjenjivo). Cijene naše Usluge mogu se povremeno razlikovati. Naplatit će vam se u skladu s uvjetima naplate na koje ste pristali u trenutku prijave i kupnje. Ako ne primimo plaćanje pretplate na datum dospijeća, možemo obustaviti Uslugu do potpunog plaćanja.

Imate pravo otkazati pretplatu u bilo kojem trenutku, slijedeći upute i postupke navedene ovdje i u alatima Web stranice.

Ako prestanete koristiti račun prije isteka punog plaćenog razdoblja pretplate, moći ćete nastaviti pregledavati sav sadržaj do isteka trenutnog plaćenog razdoblja pretplate.

Plaćanja za kupnju ponuđenih, predstavljenih ili preporučenih proizvoda putem naše web stranice regulirana su u odgovarajućem odjeljku.

Mogućnosti plaćanja su:

Kartično plaćanje:

 • Maestro® (Debitna) | jednokratno
 • Visa/Visa Electron/V Pay (Debitna, Kreditna, Poslovna) | jednokratno
 • MasterCard® (Debitna, Kreditna, Poslovna) | jednokratno
 • Diners® (Debitna, Poslovna) | jednokratno

  

Sigurnosni Programi i Relevantne Poveznice

Sigurnost internetskog plaćanja

Tijekom provođenja plaćanja na našoj Web stranici koristite CorvusPay, napredni sustav za sigurno prihvaćanje kreditnih kartica putem Interneta. CorvusPay osigurava privatnost podataka o vašoj kreditnoj kartici. Podaci potrebni za naplatu prosljeđuju se šifrirani iz vašeg web preglednika u banku koja je izdala vašu karticu. FaceFitnessbyMia nema uvid u podatke o vašoj platnoj kartici.

CorvusPay navodi da ispunjava sve zahtjeve za sigurno online plaćanje koje propisuju vodeće marke kreditnih kartica, djelujući u skladu s najvišim sigurnosnim standardom industrije platnih kartica. Plaćanja karticama upisanim u 3D Secure program dodatno provjerava banka izdavateljica, potvrđujući vaš identitet korištenjem tokena, lozinke ili drugog primjenjivog oblika provjere autentičnosti.

Svi podaci koje prikupi CorvusPay smatraju se bankarskom tajnom i prema njima se postupa u skladu s tim te se prikupljaju samo nužni podaci, a podaci se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjeni.

Sigurnosne kontrole i operativni postupci koji se primjenjuju unutar CorvusPay infrastrukture ne samo da osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay-a, već trajno održavaju i poboljšavaju razinu sigurnosti zaštite podataka o vašoj kreditnoj kartici održavanjem strogih kontrola pristupa, redovite sigurnosti i dubinskih provjera sustava za sprečavanje mrežnih slabosti.

Porezi

Prodaja naših Usluga i Proizvoda može podlijegati neizravnim porezima, porezima na promet, porezu na dodanu vrijednost, naknadama, carinama i trošarinama te svim drugim javnim davanjama (zajednički se nazivaju Porezi). Neizravni porezi i svi drugi primjenjivi porezi prema zakonskim odredbama bilo koje nadležne jurisdikcije primjenjuju se na prodaju Usluga i proizvoda od strane FaceFitnessbyMia putem web stranice u skladu s takvim zakonskim odredbama koje su na snazi.

Plaćanje

Plaćanje vrši CorvusPay platforma za plaćanje. Korisnik jamči da je FaceFitnessbyMia ispravno autoriziran za korištenje načina plaćanja koji je korisnik odabrao prilikom narudžbe.

Sve narudžbe, uključujući poreze i sve druge obvezne naknade, moraju biti plaćene u eurima € i ovisno o banci koju koristite, iznos će se naplatiti u valuti koju koristite. Bankovne troškove, provizije ili naknade koje mogu nastati snosit će kupac.

U rješavanju potencijalnih internetskih prijevara, FaceFitnessbyMia može priopćiti informacije o narudžbi kupca trećoj strani koju je zakonski ovlastio ili imenovao FaceFitnessbyMia kako bi potvrdio identitet kupca, valjanost narudžbe, valjanost korištenog načina plaćanja i odabrani način isporuke. FaceFitnessbyMia koristi valjane tehnike šifriranja kako bi zajamčila sigurnost svojih transakcija.

Intelektualno vlasništvo

Sav sadržaj na ovoj web stranici, uključujući, ali ne ograničavajući se na: zaštitni znak FaceFitnessbyMia i sve druge povezane zaštitne znakove, slike i logotipe, programe, dizajne, tekstove, slike, videozapise, audio zapise, glazbu, pjesme, snimke, logotipe, patente, značajke, softver, programe, veze, kao i patente, poslovne tajne, izume, metode, planove, poslovne planove, znanje i znanje, autorska prava izražena ili implicirana u predstavljenim proizvodima i uslugama,  nudi ili pruža FaceFitnessbyMia (u daljnjem tekstu: FaceFitnessbyMia sadržaj) zaštićen je autorskim pravima i ostaje intelektualno vlasništvo FaceFitnessbyMia u punoj mjeri, bez ikakvih ograničenja.

 Svako neovlašteno korištenje bilo kojeg FaceFitnessbyMia sadržaja izričito je zabranjeno bez prethodnog pisanog pristanka FaceFitnessbyMia.

FaceFitnessbyMia pridržava sva vlasnička prava na FaceFitnessbyMia sadržaj dostupan putem Stranice i sačinjen od strane naših stručnjaka i zaposlenika.

Za korištenje FaceFitnessbyMia sadržaja, dajemo vam kao korisniku ograničenu, neisključivu neprenosivu licencu za pristup i korištenje u vaše osobne i nekomercijalne svrhe. Ova licenca dodjeljuje se isključivo u svrhu korištenja Web stranice i Usluga od strane Vas osobno u skladu s ovim Uvjetima i ne smije se prenijeti ili podlicencirati.

Poslovi s trećim stranama

Ako putem ove web stranice i/ili Usluge stupite u odnose s bilo kojom trećom stranom u vezi s plaćanjem i isporukom naših Usluga i /ili Proizvoda i bilo kojim drugim poslovima povezanim s tom trećom stranom, to je isključivo između vas i takve treće strane.

Događaji izvan naše kontrole

FaceFitnessbyMia nije odgovoran za bilo kakav gubitak ili kašnjenje zbog bilo kakvog neispunjavanja u potpunosti ili djelomično, ili pravodobno naših obveza prema Uvjetima u ovom Ugovoru koji je uzrokovan događajem izvan naše kontrole, što znači bilo koji čin ili događaj izvan naše razumne kontrole, odnosno bilo koji incident izvan kontrole FaceFitnessbyMia i koji se nije mogao predvidjeti ili ako je to predvidivo,  nije se mogao izbjeći kako je predviđeno primjenjivim, uključujući, ali ne ograničavajući se na: propust, neuspjeh, nesreću ili događaj izvan naše kontrole kao što su štrajkovi, isključenja ili druge industrijske akcije trećih strana, nerede, invaziju, teroristički napad ili prijetnja terorističkim napadom, ratom (bilo proglašenim ili ne) ili prijetnjom ili pripremom za rat, vatru, eksploziju, oluju,  poplavu, potres, epidemiju ili druge prirodne katastrofe, nestašicu, djelovanje vlade ili središnjih banaka, zakonodavstvo i mjere, embargo, znatne promjene zakonodavstva, zakonski propisi ili uvjeti ili propast javnih ili privatnih telekomunikacijskih mreža ili nemogućnost korištenja željeznica, pomorskog prometa, zrakoplova, motornog prijevoza ili drugih sredstava javnog ili privatnog prijevoza (u daljnjem tekstu: Događaj izvan naše kontrole).

Ako dođe do Događaja izvan naše kontrole, izvršenje naših Usluga i / ili isporuka naših Proizvoda bit će obustavljeni za vrijeme trajanja takvog događaja izvan naše kontrole i nastavit će se što je prije moguće.

Povezane web stranice

Određene poveznice na našoj Web stranici mogu vas dovesti do drugih web stranica (u daljnjem tekstu: Povezane web stranice), u kojem slučaju FaceFitnessbyMia se odriče bilo kakve odgovornosti i u slučaju bilo kakve interakcije na takvim Povezanim web stranicama, sve pravne i druge povezane poslove izravno ćete rješavati s vlasnikom određene Povezane web stranice.

 

Terms & Conditions of Services and Sale

General

Njega lica obrt za usluge i trgovinu owned by Madri Gašpar, with its seat registered in Klis, Mezanovci 55d (hereinafter: FaceFitnessbyMia or Company or We or Us) owns and operates this website (hereinafter: Site or Website) where we present and offer programs of facial fitness as described within the Website (hereinafter: Services and/or Products).

Please read these Terms & Conditions of services and sale (hereinafter: Terms) carefully and check the Terms in force from time to time, especially before ordering any Service or Product. We reserve the right to modify these Terms and you will be subject to the Terms in force at the time that you use this Site and/or order Services or Products.

By continuing to use the website, registering as a subscriber or by ordering, receiving, purchasing or using any service or product through the Site you accept these present Terms that include waivers, disclaimers and limitations of liability, as a binding agreement between you and us. If you do not agree to any of the provisions in the Terms, please stop using the Site and cancel your account as indicated in the Site.

The information in the Terms and the details contained on this Website do not constitute payment obligation regarding any Services or Products until your subscription and any purchase has been accepted by FaceFitnessbyMia.

For contractual purposes, you hereby accept electronic means of communication and agree any communications that we provide is sent to you electronically and complies with any legal requirement.

All notices will be considered received immediately when sent.

In case you have an inquiry or complaint regarding these Terms and/or any Services and/or Products please send it to facefitnessbymia@gmail.com.

These Terms and Pre-contractual Notice, jointly with the Privacy Policy constitute the entire agreement between FaceFitnessbyMia and you and replace and supersede all prior agreements and understandings regarding the same.

General Disclaimers

We provide the Services and Products on an “as available” basis and they are not customizable to your specific needs.

We expressly disclaim any and all warranties of any kind. Without limiting the foregoing, we make no representations or warranties that the Services and/or Products:

 • Are specifically suitable or safe for any particular user;
 • Meet your specific personal needs or shall directly cause any particular result in your body;
 • Permitted in accordance with the regulations in your area;
 • Will be uninterrupted or error-free;

FaceFitnessbyMia is not responsible for loss of data, information, images, programs, features, software, communication tools, media, that may be caused by your computer hardware, software or communication connections and tools or devices.

If you, as a user, allow that Services and/or Products are used by a third party, these Terms will apply to that third party and you are responsible:

 • for informing such party of all provisions, terms, disclaimers and warnings within the Terms;
 • for ensuring that such person complies with the Terms;
 • and liable for any breach by any such party of any provision, terms, disclaimers and warnings in the Terms.

FaceFitnessbyMia may transfer all or part of its rights and obligations under the Agreement to a third party, but this will not affect your rights or FaceFitnessbyMia’s obligations to you as a user under these Terms.

Medical Disclaimer

BEFORE STARTING FACEWORKOUTBYMIA OR ANY OTHER EXERCISE OR ORDERING ANY OF THE PRODUCTS OR PROGRAMS OFFERED, PLEASE CONSULT YOUR PHYSICIAN OR OTHER HEALTH CARE PROFESSIONAL, ESPECIALLY IN CASE OF PERSONAL OR HISTORY OF VARIOUS CONDITIONS IN YOUR FAMILY THAT COULD BE MADE WORSE BY A CHANGE IN PHYSICAL ACTIVITY. DO NOT USE FACEWORKOUTBYMIA SERVICES IF ADVISED NOT TO USE THEM OR THERE IS A REASON TO BELIEVE YOU SHOULD REFRAIN FROM USING OUR SERVICES.

YOU WILL USE OUR SERVICES AT YOUR OWN RISK AS THEY ARE DESIGNED FOR INFORMATIONAL PURPOSES ONLY. NOTHING STATED OR POSTED ON THE SITE OR AVAILABLE THROUGH ANY SERVICE IS NOT INTENDED TO BE, AND MUST NOT BE TAKEN TO BE, THE PRACTICE OF MEDICAL, PROFESSIONAL OR COUNSELING CARE, DIAGNOSIS, THERAPY OR TREATMENT. FOR THESE PURPOSES, THE PRACTICE OF MEDICINE AND COUNSELING INCLUDES, WITHOUT LIMITATION, PSYCHIATRY, PSYCHOLOGY, PSYCHOTHERAPY, OR PROVIDING HEALTH OR NUTRITION CARE, TREATMENT, INSTRUCTIONS, DIAGNOSIS, PROGNOSIS OR ADVICE. IF YOU HAVE ANY CONCERNS OR QUESTIONS ABOUT YOUR HEALTH, YOU SHOULD ALWAYS CONSULT A PHYSICIAN OR OTHER HEALTHCARE PROFESSIONAL. DO NOT EVER DISREGARD MEDICAL OR HEALTH-RELATED ADVICE FROM A HEALTHCARE PROFESSIONAL.

THE SITE WILL BE SUBJECTED TO CONSTANT CONTENT CHANGES AND WE MAKE NO WARRANTY OF ANY KIND, BOTH REGARDING IMPACT ON YOUR HEALTH, AND ALSO TO THE ACCURACY OF INFORMATION.

Availability of Products and Services

All Services and Products offered through our Site are subject to availability. If any of the Services and/or Products are no longer offered through our Site, we reserve the right to inform you about substitute items of equal quality and value which you can but are not obligated, to order.

Subscription

You and any other person(s) with you that will be operating the Site, as user, visitor, customer, and purchasing, receiving and paying for the Services and Products offered, presented or referred to through our Site, must have and be in a full legal capacity and over the age of 18 (eighteen) to act and contract and, in particular, affect the transactions available through our Site.

If a person lacks or is deprived of the legal capacity to order through the Site and/or is under the age of 18, his/her parents or custodians shall be liable for such order, delivery or purchase and mostly its payment.

FaceFitnessbyMia Services and Products are exclusively for personal use only as set out in these Terms and the Site. If you want to inquire about possible commercial use, please contact us at: facefitnessbymia@gmail.com.

Users of the Site cannot use any information from the Service to contact, advertise to, solicit, or sell to any other user without the Company’s prior express written consent.

Account creation

Prior to placing an order or request for any Service or Product you must create an account become a subscriber and the following conditions shall apply:

 • Any personal information/data that you provide will be kept and processed in accordance with our Privacy Policy;
 • Accounts can only be created in the name of individual person and an individual can have only one active account at any time;
 • You may update or cancel your account at any time according to the applicable conditions;
 • All information that you provide must be true and correct;
 • You must notify FaceFitnessbyMia of any changes to your personal information or Payment Method information provided;
 • You must notify FaceFitnessbyMia if you have reason to believe your account has been accessed without authorization or a breach of security has occurred in relation to your account.

We will send an acceptance of your subscription to the email address specified in your subscription.

There are no partial refunds or credits. Your subscription begins when you have completed the sign-up process and cancellations may take effect starting at the end of your current billing period.

You must not allow others to use your account and are responsible for any activity that occurs under your account, including any activity by unauthorized users. Therefore, please keep the confidentiality of your password and log out of your account after using the Service.

FaceFitnessbyMia is authorized to take any available legal action in response to illegal and/or unauthorized uses of any account and/or the Website and/or the Service.

Account termination

You have an option to terminate your account at any time and FaceWorkoutbyMia reserves the right to but is under no obligation to, delete your account if it’s inactive for a period of six (6) months or longer.

FaceFitnessbyMia may suspend, disable, or delete your account (or any part thereof) or block or remove any content you submitted if you have violated any provision of this Agreement or any applicable legal provision or that your actions may damage FaceFitnessbyMia’s reputation. In that case, you may not re-register for the Service and FaceFitnessbyMia may block your email address and Internet protocol address to prevent further registration.

After your subscription is terminated for any reason, all terms of this Agreement survive such termination, and continue in full force and effect, except for any terms that by their nature expire This notwithstanding, upon termination, all licenses granted to the user, buyer or customer by FaceFitnessbyMia will terminate. Content that you submitted may no longer be available and FaceFitnessbyMia shall not be responsible for the loss of such content.

Your Representations and Warranties

When using Site FaceFitnessbyMia for any purpose stated herein, you state, represent and guarantee to FaceFitnessbyMia that your physician has specifically approved of your use of the Service and especially that:

 • you don’t have any heart condition or that you aren’t advised to practice only physical activities recommended by a physician;
 • you have never felt chest pain regardless of engaging in physical activity or not;
 • you don’t suffer from dizziness; balance lost and have never lost consciousness;
 • you do not have a medical condition that may get worse by performing physical activity;
 • you are not currently prescribed any drugs for your blood pressure or heart condition;
 • you do not have a history of high blood pressure, and no one in your immediate family has a history of high blood pressure or heart problems; and
 • you are not aware of any other reason you should not exercise.

Payment for FaceFitnessbyMia Programs

The Service is a subscription service handled by the CorvusPay payment platform.

To place an order to purchase one or more Services and/or Products available on the Website you must follow the process on the Website. After ordering, you will receive an email confirmation of your order, including confirmation of the concluded agreement, according to Consumer protection law.

Any cancellations take effect starting at the end of your current billing period, meaning there are no partial refunds.

All Service prices will be as set out on the Site from time to time and will be stated inclusive of VAT (where applicable). The pricing of our Service may vary periodically. You will be charged in accordance with the billing terms you agreed to at the time you signed up and made a purchase. If we do not receive your subscription payment on the due date, we may suspend the Service until full payment.

You have the right to cancel your subscription at any time, following the directions and procedure indicated herein and in the Site tools.

If you terminate your account prior to the expiration of your full pre-paid subscription period, you will be able to continue viewing all content until the expiration of your current pre-paid subscription period.

Payments for the purchase of Products offered, presented or referred to through our Site are regulated in the relevant Section hereof.

Purchase options are:
Card payment:

 • Maestro® (Debit) one-time
 • Electron / V Pay (Debit, Credit, Business) one-time
 • MasterCard® (Debit, Credit, Business) one-time
 • Diners® (Debit, Business) one-time

PayPal

Security of Online Payments

While conducting payments on our Website you are using CorvusPay, an advanced system for secure acceptance of credit cards via the Internet. CorvusPay ensures the privacy of your credit card data. Data required for billing is forwarded encrypted from your web browser to the bank that issued your card. FaceWorkoutbyMia has no insight into your payment card data.

CorvusPay states to be fulfilling all of the requirements for safe online payment prescribed by the leading credit card brands, operating in compliance with the highest security standard of the payment card industry. Payments made by cards enrolled with the 3-D Secure program are further authenticated by the issuing bank, confirming your identity through the use of a token, password or other applicable forms of authentication.

All information collected by CorvusPay is considered a banking secret and treated accordingly and only necessary data is collected and the information is used exclusively for the purposes for which they were intended.

Security controls and operating procedures applied within the CorvusPay infrastructure not only ensure the current reliability of CorvusPay but permanently maintain and enhance the security levels of protecting your credit card information by maintaining strict access controls, regular security, and in-depth system checks for preventing network vulnerabilities.

Security Programs and Relevant Links

Taxes

Sale of our Services and Products can be subject to indirect taxes, sales taxes, value-added tax, charges, customs duties and excises, and any other public charges (collectively referred to as Taxes). Indirect taxes, and any other applicable taxes under the legal provisions of any competent jurisdiction, applies to the sales of Services and Products by FaceFitnessbyMia through the Website according to such legal provisions in force.

Payment

Payment of purchase orders is performed by CorvusPay payment platform. The user guarantees that FaceFitnessbyMia has been properly authorized as to the use of the payment method selected by the user while placing his/her order.

All orders, including taxes and any other mandatory charges, must be paid in Euros € and depending on the bank you use, the amount will be charged in the currency you use. Bank charges, commissions or fees that may arise will be borne by the buyer.

In dealing with potential internet frauds, FaceFitnessbyMia may communicate information on the buyer’s order to a third party legally authorized or appointed by FaceFitnessbyMia so as to confirm the buyer’s identity, the validity of the order, the validity of payment method used and selected delivery method. FaceFitnessbyMia uses valid encryption techniques for guaranteeing the safety of its transactions.

Intellectual Property

All content on this Website including but not limited to: FaceFitnessbyMia trademark, and any other related trademarks, images and logos, programs, designs, texts, images, videos, audios, music, songs, recordings, logos, patents, features, software, programs, connections, as well as patents, business secrets, inventions, methods, plans, business plans, know-how, copyright expressed or implied in the Products and Services presented, offered or provided by FaceFitnessbyMia (hereinafter: FaceFitnessbyMia Content) is protected by copyright and remains the intellectual property of FaceWorkoutbyMia in full extent, without any limitations.

Any unauthorized use of any FaceFitnessbyMiaa Content is explicitly forbidden without prior written consent from FaceFitnessbyMia.

FaceFitnessbyMia owns all proprietary rights on FaceFitnessbyMia Content presented through the Site and made by our professionals and employees.

For the use of FaceFitnessbyMia Content, we grant you as the user, a limited, non-exclusive non-transferable license to access and use for your own personal and non-commercial purposes. This license is granted for the sole purposes of using the Site and Services by you personally according to these Terms, and may not be assigned or sub-licensed to anyone else.

Dealings with Third Parties

If through this Website and/or Service you enter into dealings with any third-party regarding payment and delivery of our Services and/or Product, and any other dealings associated with such third party, that is solely between you and such third party.

Events Outside Our Control

FaceFitnessbyMiaa is not liable or responsible for any loss or delay due to any failure to perform fully or partly, or timely our obligations under the Terms in this Agreement that is caused by an event outside our control which means any act or event beyond our reasonable control, namely any incident beyond control of FaceFitnessbyMia and which could not be foreseen or if foreseeable, could not be avoided as provided by applicable, including, but not limited to: omission, failure, accident or event beyond our control like strikes, lock-outs or other industrial action by third parties, riot, invasion, terrorist attack or threat of terrorist attack, war (whether declared or not) or threat or preparation for war, fire, explosion, storm, flood, earthquake, epidemic or other natural disaster, shortage, government or central banks actions, legislation and measures, embargoes, substantial change in legislation, legal economic regulations or conditions, or failure of public or private telecommunications networks or impossibility of the use of railways, shipping, aircraft, motor transport or other means of public or private transport (hereinafter: Event Outside Our Control).

If an Event Outside Our Control occurs, the execution of our Services and/or the delivery of our Products will be suspended for the duration of such Event Outside Our Control and will resume as soon as possible.

Linked Sites

Certain links on our Website may lead you to other websites (hereinafter: Linked Websites), in which case FaceFitnessbyMia disclaims any liability and in the event of any interaction on such Linked Websites, you will deal all legal and other connected dealings directly with the owner of a particular Linked Website.