O meni

Zovem se Mia Šoškić. Oduvijek pazim na svoj izgled i godinama vježbam pilates vježbe.

Na pragu svojih četrdesetih shvatila sam da mi pilates vježbe i zdrava hrana ne mogu pomoći da moje lice izgleda zategnutije i mladenačkije. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim velikim podočnjacima (za koje su mi svi govorili da su genetski i da se tu ništa nemože) i svojim čelom na kojemu sam imala 4 duboke vodoravne  bore (zbog izražene mimike).

Tragajući za rješenjima naišla sam na vježbe za lice i odlučila isprobati njezine vježbe za lice i vrat. To mi je imalo smisla jer ako već vježbam vježbe za cijelo tijelo od svoje rane mladosti i postižem dobre rezultate, logično je da bih ih i na licu i vratu trebala primjetiti! Vježbala sam 3 mjeseca (4 x tjedno po 15-ak minuta) i nakon 3 mjeseca bila sam prezadovoljna rezultatima!

Moji podočnjaci gotovo su nestali! Duboke bore na čelu bile su jedva vidljive.

Obrazi su mi se podigli. Koža cijelog lica i vrata djelovala je svježije i mladenačkije!

Moje usne i područje oko usana se popunilo i dobilo veći volumen!

Odmah sam krenula sa edukacijom za trenera jer sam htjela saznati sve detalje o vježbama za lice.

Edukator sam i za masažu i samomasažu lica, vrata i dekoltea jer sam i maser po struci i u srpnju 2019. godine sam u Londonu završila edukaciju za sve popularniju bukalnu masažu lica, vrata i dekoltea.

I evo nakon punih 7 godina vježbanja i održavanja edukacija te inspiriranja drugih na vježbanje osmislila sam i program od 70 vježbi za lice i vrat. Sada imaš priliku za pretplatu na Face fitness by Mia program vježbi  i za vježbanje kod kuće!

Vježbe za lice podučavam na ONLINE FACE FITNESS treninzima preko ZOOM aplikacije utorkom i četvrtkom od 20:30-21:00h. Vježbe su pokazale izvrsne rezultate na meni i na ženama i muškarcima koji vježbaju sa mnom jednom tjedno i individualno kod kuće.

Vježbaj samnom uživo!

Budi dio zajednice žena i muškaraca koji proaktivno brinu o svom licu!