Zovem se Mia Šoškić. Oduvijek pazim na svoj izgled i godinama vježbam pilates vježbe.

Na pragu svojih četrdesetih shvatila sam da mi pilates vježbe i zdrava hrana ne mogu pomoći da moje lice izgleda zategnutije i mladolikije. Oduvijek sam bila nezadovoljna svojim velikim podočnjacima (za koje su mi svi govorili da su genetski i da se tu ništa ne može) i svojim čelom na kojemu sam imala 4 duboke vodoravne  bore (zbog izražene mimike).

Tragajući za rješenjima naišla sam na vježbe za lice i odlučila isprobati njezine vježbe za lice i vrat. To mi je imalo smisla jer ako već vježbam vježbe za cijelo tijelo od svoje rane mladosti i postižem dobre rezultate, logično je da bih ih i na licu i vratu trebala primjetiti! Vježbala sam 3 mjeseca (4 x tjedno po 15-ak minuta) i nakon 3 mjeseca bila sam prezadovoljna rezultatima!

Moji podočnjaci gotovo su nestali! Duboke bore na čelu bile su jedva vidljive.

Obrazi su mi se podigli. Koža cijelog lica i vrata djelovala je svježije i mladolikije!

Usne i područje oko usana se popunilo i dobilo veći volumen!

U razdoblju od 2016. do 2019.godine završila sam brojne edukacije o vježbama za lice i prirodnoj njezi lica.

Edukator sam i za masažu i samo masažu lica, vrata i dekoltea. U srpnju 2019. godine u Londonu sam završila edukaciju za sve popularniju bukalnu – intraoralnu masažu lica, vrata i dekoltea.

Nakon punih 7 godina vježbanja i održavanja edukacija te inspiriranja stotine žena na vježbanje osmislila sam program od 70 vrlo efikasnih vježbi za lice i vrat. Vježbe su isprobale na stotine žena koje su prezadovoljne rezultatima. Sada imaš priliku za pretplatu na Faceworkout by Mia program vježbi za lice po AKCIJSKOJ cijeni! 

 Cijena sa 30% popusta za vježbanje kod kuće preko laptopa, kompjutora ili mobitela je sada samo 18,90 €!

Vježbe za lice podučavam na ONLINE FACE FITNESS treninzima preko ZOOM aplikacije utorkom i četvrtkom od 20:30-21:00h te na 2 gratis-besplatma treninga na engleskom jeziku ponedjeljkom i srijedom od 19-19.30h koje održava i trenerica Tajana.

Vježbaj uživo na Zoom treninzima!

Vježbe su pokazale izvrsne rezultate na ženama koje vježbaju uživo i kod kuće uz pomoć video treninga na koje su se mjesečno pretplatile. Pretplati se na vježbe i vježbaj kada tebi odgovara! Vježbe možeš pratiti sa mobitela, laptopa, PC-ija ili tableta.

Poboljšaj izgled svog lica i vrata na prirodan način!